Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler Hayan Sağlık Merkezi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapmaya devam ediyor.

        Şehit Barış Öztürk Ortaokulu, toplum hizmetleri projesi kapsamında Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayvan Sağlık Merkezini ziyaret etti. 118 kız, 101 erkek öğrenci ve 6 öğretmenin yer aldığı ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'ta katıldı. Öğrenciler, Hayvan Sağlığı Merkezi'ne proje kapsamında bir miktar kedi ve köpek maması getirdi. Çakırözer, öğretmen ve öğrencilere Hayvan Sağlığı Merkezini gezdiren Başkan Kurt, hayvanlarla insanların güzel dostluklar kurabileceğini belirtti. Başkan Kurt, hayvan sahiplenmek isteyenlerin pet shoplardan satın almak yerine, barınaklardan bakıma muhtaç hayvanları ücretsiz sahiplenebileceğini vurguladı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'de öğrencilere hayvan hakları ve önemi hakkında bilgi verdi. Başkan Kurt'un çağrısı üzerine, aynı gün öğleden sonra Alper ve Dilara Çetin isimli ikiz kardeşler ailesiyle birlikte Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezini ziyaret ederek yavru bir köpek sahiplendi. Ayrıca öğrencilerin yanlarında getirdiği kedi ve köpek mamaları sokak hayvanlarının beslenmesi için besleme gruplarına teslim edildi.

        (MSY-

        11.03.2017 13:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler