Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'a geliyor

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşlerinin (DSİ) temel atma törenlerine katılmak üzere memleketi Afyonkarahisar'a gelecek.

        Yarın Afyonkarahisar'a gelecek olan Bakan Eroğlu, ilk olarak Bolvadin ilçesinde belediyeyi ziyaret edecek ve ardından DSİ Tesisi temel atma merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtımı törenine katılacak. Daha sonra Çay ilçesine geçecek olan Bakan Eroğlu, burada da DSİ tesisi temel atma merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtımı törenine iştirak edecek. Daha sonra kent merkezinde Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret edecek olan Eroğlu, son olarak AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında partilileriyle buluşacak.

        (HK-KÇ)

        12.03.2017 17:41:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler