Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası Esnafspor dayanışma yemeğinde buluştu

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Aydın Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Kuşadası Esnafspor dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Ada Clas Otel'de gerçekleştirilen yemeğe Esnafspor Başkanı İdris Doğan, Asbaşkan Zuleyha Durak, yönetim kurulu üyeleri, Kuşadası Gençlikspor yöneticileri, meclis üyeleri, gazeteciler ve sporcular katıldı.

        Yemekte konuşan Kuşadası Esnafspor Başkanı İdris Doğan, yemeğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Kuşadası Esnafspor'un yeni bir yapılanma içinde olduğunu kaydeden Başkan İdris Doğan, " Takımımızı ismi dahil baştan aşağıya yeniledik. Yeni bir yapılanma ile hedefimiz bölgesel amatör lig. Bu yıl yeni oluşumun sancılarını yaşadık ancak önümüzdeki yıl hedefimiz süper amatör ligde şampiyonluk ve bölgesel amatör ligde Kuşadası'nı temsil etmek " dedi.

        (ZH-MB-S)

        13.03.2017 08:16:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler