Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

        Malazgirt Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından, program Kültür Merkezinde devam etti. Malazgirt Alparslan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Alparslan İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Yeşim Süngü'nün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okunarak, tiyatro gösterisi yapıldı. Program, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği çerçevesinde düzenlenen şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

        Programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Malazgirt Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Erhan Kaya Sümer, siyasi parti temsilcileri, idareciler, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

        (VE-MSA-Y)

        13.03.2017 09:24:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler