Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foçalı Koşusu "Kolaçan"ın

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Şirinyer Hipodromunda düzenlenen Foçalı Koşusunu "Kolaçan" isimli safkan kazandı.

        Geleneksel hale gelen Foçalı Koşusu, İzmir Şirinyer Hipodromunda düzenlendi. Bin 400 metre kum pistte gerçekleştirilen Foçalı Koşusunda, 4 yaşlı 13 safkan Arap atı birincilik için mücadele verdi. Keyifli yarışın sonunda Kaya Kaya'nın sahibi olduğu "Kolaçan" isimli safkan, jokeyi Mehmet Kaya ile bitiş çizgisini ilk gören at oldu. 51 bin TL ikramiyeli koşuda ikinciliği Sultanhan elde ederken, Fanizan ise üçüncü oldu.

        Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Kaya Kaya'ya plaketini, Foça Belediyesi Meclis Üyesi Serdar Tunçbay verdi. Tunçbay ayrıca, safkanın jokeyi Mehmet Kaya'ya da ödülünü verirken, günün anısına İzmir Hipodrom Müdürü Kaan Eren'e de bir plaket verdi. Törene, TJK Asli Üyesi Aslan Savaşan da katıldı.

        Foçalı Koşusu ismi ile geleneksel olarak yarışların düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise Foçalı Koşusunu kazanan Kolaçan'ın sahibi Kaya Kaya'yı ve jokeyi Mehmet Kaya'yı tebrik etti.

        (AG-Y)

        13.03.2017 10:48:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler