Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcaoğlu: "Kalkınmak için sanayiye ağırlık vermeliyiz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizin kalkınması için sanayiye ağırlık vermemiz gerekiyor. Bu konuda da gerekli desteği belediye olarak vermeye devam edeceğiz" dedi.

        Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta faaliyette olan bir tekstil fabrikasını ziyaret edip işçilerle sohbet etti. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun tekstil fabrikası ziyaretine Sarıcaoğlu'nun eşi Narin Sarıcaoğlu, meclis üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik eşlik etti. 350'si bayan 50 si erkek olmak üzere toplamda 400 kişinin çalıştığı tekstil fabrikası ziyaretinde Başkan Sarıcaoğlu tüm personele karanfil hediye etti. Personelle sohbet ettikten sonra tekstil fabrikası yönetim kurulu ile fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Sarıcaoğlu, "İlçemizde hizmet veren tekstil fabrikamıza Kavak Belediyesi olarak desteğimiz tam" ifadelerini kullandı.

        Göreve geldiği günden bu yana işsizlikle mücadele eden Sarıcaoğlu, "Organize Sanayi Bölgemizde toplamda 22 fabrika aktif olarak hizmet vermektedir. Bu fabrikalarla sürekli bir uyum içerisindeyiz. Belediyemizde bu konuda görevlendirdiğimiz personelimiz fabrikaları her gün düzenli olarak tek tek ziyaret edip istek, şikayet ve sorunlarıyla ilgilenmektedir. İlçemizin kalkınması için sanayiye ağırlık vermemiz gerekiyor. Bu konuda da gerekli desteği belediye olarak vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        Sarıcaoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: "Novak tekstil fabrikasının yönetim kurulu üyeleri ile görüşmelerimiz sonucunda fabrikada 350 bayan ve 50 erkek personel olmak üzere toplamda 400 personel çalıştığını öğrendim. Tekstil fabrikamız ile sürekli görüşmelerimiz oluyor personel ihtiyacı olduklarında belediyemize müracaat eden CV'lerden buraya eleman gönderiyoruz. Kavak'ta bulunan fabrikalar ile vatandaş arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu sayede fabrika sahiplerinin de iş arayan hemşehrilerimizin de işini görmüş oluyoruz."

        Tekstil fabrikasında çalışan personeli tek tek ziyaret edip karanfil hediye eden Sarıcaoğlu personel ile sohbet etti.

        (SAM-SLH-Y)

        13.03.2017 12:36:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler