Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağma zanlısı tutuklandı

        - Silahla yaralama ve yağmur suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı Muğla'da Asayiş ekiplerinin bir eve düzenledikleri operasyon ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, silahla gasp ve yaralama suçundan 16 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlıyı kaldığı eve operasyon düzenlendi. A.A. isimli zanlı evde yakalandıktan sonra çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, Karabük'te bir şahsın iş yerini basarak zorla senet imzalattırıp silahla yaralayan A.A.'nın Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaldığını belirleyen Asayiş Şube ekipleri eve operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan zanlının silahla yağma ve yaralama suçlarından hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (BT)

        14.03.2017 00:11:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler