Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bahçavan, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Devlet Hastanesinde görevli hastane yöneticileri ve doktorları ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

        Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 14 Mart Tıp bayramı sebebi ile Dursunbey Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada ilk olarak hastane başhekimi Haluk Özdemir ile görüşen Başkan Bahçavan, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladığını belirtti. Dursunbey Devlet Hastanesinin yapısal ve personel eksikliği hakkında Başhekim Özdemir ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Bahçavan daha sonra poliklinikleri gezdi. Burada görevli tüm doktorlar ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Başkan Bahçavan, sağlık çalışanlarına karanfil hediye etti.

        Başkan Bahçavan yaptığı açıklamda; "Bugün 14 Mart Tıp Bayramı bu vesile ile devlet hastanemizde görevli doktor ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Başhekim Haluk Bey'i ziyaret ederek birlikte doktor ve sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutladık. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış her zaman artarak devam etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi için hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        (HD)

        14.03.2017 13:50:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler