Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kale, sağlık çalışanlarını unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret ederek birer çiçek takdim etti.

        Başkan Kale'nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren sağlık çalışanları "Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri unutmayarak büyük bir nezaket örneği gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Sağlık çalışanlarının kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Başkan Kale ise; " Toplumsal yaşamın gelişmesi, halkın refah seviyesinin yükselmesinin yanı sıra sağlık alanındaki çalışmalarla mümkün olacaktır. Sizler, sadece bir mesleği icra etmiyorsunuz. İnsan hayatını etkileyen kutsal bir görevi üstleniyorsunuz. Sizler için ne yapsak azdır. Yılda bir kere değil her zaman ve her koşulda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Bugünün anlam ve önemine istinaden de sizleri ziyaret ederek birer çiçek takdim etmek istedik. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyor. 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum" dedi.

        (MB-Y)

        14.03.2017 13:58:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler