Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürşat Kale; "Dertlere derman gönüllere dost oluyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, engelli vatandaşların dertlerine derman gönüllerine dost olmaya devam ediyor.

        Üç yıllık görev süresi içerisinde ilçe genelindeki engelli vatandaşları evlerinde bizzat kendisi ziyaret eden ve temel ihtiyaçlarını gideren, yaşmalarını kolaylaştıracak olan araç ve gereçleri temin eden Başkan Kale, İncirliova'nın ilk engelsiz yaşam merkezini de önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazırlanıyor.

        Temel Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlere de büyük önem veren Başkan Kale; "Elimizdeki imkanlar doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla dahil olmaları için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar 110 engelli vatandaşımızı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye, yürüme barı, bilgisayar, ihtiyaç sandalyesi gibi yaşamlarını kolaylaştıracak araç ve gereçleri temin ettik. Hayırsever bir vatandaşımızın katkılarıyla belediyemizin ilk engelsiz yaşam aracını temin ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kurtuluş Mahallemizde geçtiğimiz yıl içerisinde yapımını başlattığımız Engelsiz Yaşam Merkezimizi önümüzdeki günlerde tamamlayarak engelli vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. İncirliova Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya ve gönüllerine dost olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (MB-Y)

        14.03.2017 15:00:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler