Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler kendi yaptıkları ürünleri satarak depremzedelere kırtasiye aldı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen ve eğitim öğretimlerini çadırlarda sürdüren öğrencilere arkadaşları hediyeler dağıttı.

        Adıyaman İkra Koleji öğrencileri kendi yaptıkları ürünleri satarak çeşitli kırtasiye malzemesi aldı. Bu malzemeleri ise Samsat ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen öğrencilere dağıttı.

        İkra Koleji Müdür Yardımcısı Sedat Bilgin koordinesinde ilçeye gelen İkra Koleji öğretmen ve öğrencileri çadırlardaki öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini verdi.

        Müdür Yardımcısı Bilgin, okul olarak yapmış oldukları proje ile depremzede öğrencilere, kendi öğrencilerinin yapmış oldukları hediyeleri dağıttıklarını, bunun için de mutlu olduklarını ifade etti.

        Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, öğrencilerin duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

        Akın, "İkra Koleji bugün Merkez İlkokulumuzu ziyaret ettiler. Kurum Müdürü Süleyman Toprak, Müdür Yardımcısı Sedat Bilgin'e, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize ayrı ayrı huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bizi yalnız bırakmadıkları ve desteklerini sundukları için hepsine teşekkür ediyorum. İlçe olarak çok zor günler geçirmekteyiz. Öğrencilerimiz, çocuklarımız bu durumdan etkilendiler. Bunların moral ve motivelerini yükseltmek bizim vazifemiz. Bu noktada bize yardımcı olan İkra Koleji ve diğer yardım kuruluşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

        (FÇ-AHM)

        14.03.2017 16:01:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler