Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tıp Bayramı Şehir Hastanesi'nde kutlandı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerinde, 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.

        Mersin Şehir Hastanesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tıp Bayramı etkinliğine, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Memnune Çamsarı, Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Aydın ile sağlık çalışanları katıldı. Etkinlikte konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Memnune Çamsarı, "Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarım" dedi.

        Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise sağlıktaki büyük değişimi yakından izlediklerini ve sağlıklı toplumların, sağlıklı devlet oluşturduğunu söyleyerek, bu bağlamda sağlık çalışanlarına güvendiğini ve inandığını söyledi. Tuna, etkinliğe katılan ve görevi başında bulunan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

        Hastane Başhekimi Recep Aydın da, "Bugün bir ekip olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin sağlık alanında ulaştığı son nokta olan Şehir hastaneleri projesinin ilk hastanesini ilimizde hizmete açmış olmanın gururu ile hastanemizde ilk tıp bayramı kutlamanın heyecanıyla taçlandırıyoruz. Her geçen gün kendini yenileyen ve sağlık hizmetinde öncü olmayı görev bilmiş olan, üst düzey sağlık hizmeti vermeyi hedef alan Sağlık Bakanlığımızın Mersin Şehir Hastanesi olmanın gurur ve heyecanı ile Tıp Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum" diye konuştu.

        (KRY-Y)

        14.03.2017 16:27:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler