Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal'dan sağlık çalışanlarına karanfil

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

        Seydişehir Devlet Hastanesi ziyaret eden Başkan Tutal, insan sağlığı için fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptığını kaydederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Tutal, "14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle devlet hastanemizi, ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. Doktorlarımızın, çalışan personelimizin hatırlarını sorarak, tıp bayramını tebrik ettik. Hastanenin sıkıntılarını, eksikliklerini yerinde dinledik. Hastalarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunduk" dedi.

        Başkan Tutal'a hastane ziyaretinde Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz, Hastane Müdür Yardımcısı Abdullah Ağılcı, Başhemşire Şengül Parlak, Başhemşire Yardımcısı Özgür Demirtaş eşlik etti.

        (İHA-FM-Y)

        14.03.2017 18:01:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler