Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Bağlar ilçe başkanlığı referandum çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanlığı referandum için başlatılan çalışmalarını sürdürüyor.

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında oluşturulan heyet referandum için kapı kapı gezerek vatandaşları bilgilendiriyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'ne giden Gezer ve beraberindeki heyet ev ziyaretleri yaptı. Ev ziyaretlerine giden heyet, referandumda neden evet verilmesi gerektiği konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Gezer, 16 Nisan tarihinde referandumdan çıkacak olan 'evet' ile Türkiye'nin şahlanacağını söyledi. Gezer, daha huzurlu ve güçlü bir Türkiye için vatandaşların kararlarını evet yönünde vermesini istediklerini dile getirdi.

        (İHA-AKK-Y)

        15.03.2017 10:05:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler