Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı referandum için çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Orhangazi mahallesinde kapı kapı dolaşarak halk oylamasını anlatan AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilat üyeleri ev ziyaretleri de gerçekleştirdi.

        Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Orhangazi Spor Lokali, Orhangazi Kültür Derneği, Erenköylüler Derneği, mahalle esnafları ve kahvehanelerini ziyaret etti. Doğan, 16 Nisana kadar çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ederek, "Hükumetimizin son 15 yılda yaptığı yatırımların ve istikrarımızın devamı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Avrupa ülkeleri gelişen ve büyüyen bir Türkiye görmek istemiyorlar. Ve korku içinde ne yapacaklarını bilemiyorlar. Avrupa'nın hukuk ve diplomasi kurallarını yerle bir eden bu tutumu karşısında 'Evet' demek için birçok sebebimiz olduğunu çok daha iyi anlıyoruz. Ülkemize yapılan hizmetlerin kat kat artması ve demokrasimizin daha da güçlenmesi için 'Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini' her yerde her alanda anlatmaya devam edeceğiz" diye ifade etti.

        (MEB-MET-Y)

        15.03.2017 11:52:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler