Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta METEM'de 15 Temmuz Çeşmesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine(Kahta METEM) 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası İş Adamı Zeki Yeni tarafından yaptırılan çeşme okulun simgesi oldu.

        Kahta METEM bahçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişimin unutulmaması ve gelecek neslin yaşananları unutmaması için 15 Temmuz Çeşmesi yaptırıldı.

        Kahta METEM öğretmen ile öğrencilerinin desteği ve İş Adamı Zeki Yeni'nin katkılarıyla okul bahçesine yaptırılan çeşme ile 15 Temmuz ruhunun canlı tutulması hedefleniyor. Milletin birlik ve beraberliğini canlı tutmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla 15 Temmuz Çeşmesinin yapıldığını söyleyen Kahta METEM Müdürü Zeynel Abidin Kutlu, "15 Temmuz ruhu, ülke barışı için vaz geçilmezdir. 15 Temmuz gecesi milletimiz ülkesine sahip çıkarak büyük bir demokrasi örneği göstermiştir. Öğrencilerimiz hem bu çeşmeden su içecekler hem de 15 Temmuz gecesi milletimizin göstermiş olduğu vatanseverliği unutmayacaklar.

        Okulumuza yapılan 15 Temmuz Çeşmesine destek ve katkılarından dolayı öğretmenlerimize, öğrencilerimiz ile İş Adamı Zeki Yeni'ye teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        (HT-SD-Y)

        15.03.2017 17:08:10 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler