Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski Hal caddesi esnafından Dişli'ye ziyaret

        SAKARYA (İHA) - Eski Hal Caddesi esnafı, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret ederek, caddeyle ilgili çevre düzenlemesi talebinde bulundu.

        Adapazarı Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe ve Eski Hal Caddesi esnafı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret ederek, Hal Caddesi ile ilgili çevre düzenlemesi talebinde bulundu. Katlı pazaryeri önünde bulunan çocuk parkında daha fazla oturma alanı talebinde bulunan Eski Hal Caddesi esnafı, insanların buraya geldiklerinde çocukları oynarken kendileri de parkta oturmak ve dinlenmek istediğini ifade ederek, oturma alanı sayısının artırılmasını istediler. Eski Hal Caddesi esnafının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, Sakarya'nın en eski caddelerinden biri olan Hal Caddesi'nin şehir için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Dişli, şehirde her kesimden insanın bu bölgeye gelip dinlendiğini, alışverişini yaptığını belirterek, oturma alanlarının arttırılması ve park yenileme çalışmaları için ilgili birimlere talimat verdi.

        (RŞ-RFK-Y)

        15.03.2017 17:38:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler