Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey kentpark projesine kredi imkanı

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediyesi tarafından yapılacak olan Kent Park konutlarına Halkbank 120 aya kadar kredi desteği verecek.

        Dursunbey Belediyesi tarafından ilçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birisine yapılacak olan Kent Park konutları 22 Mart'ta, Kent Park işyerleri ise 20 Mart'ta ihale usulü ile satışa çıkıyor. Dursunbey Belediyesi yatırım yapmak isteyen ya da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli imkanlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Halkbank ile bir süredir sürdürülen garantörlük anlaşması Dursunbey Belediyesi Başkanlık makamında imzalandı.

        Dursunbey Halkbank Müdürü Çiğler Akbulut ve Halkbank Dursunbey şubesi yetkililerin katılımı ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın makamında imzalanan garantörlük sözleşmesi kapsamında proje aşamasında olan Kent Park konutlarından almak isteyen vatandaşlara kredi imkânı sağlanacak. Durumu uygun olan vatandaşlara Halkbank tarafından verilecek olan kredinin vadesi ise 120 ay'a kadar olacak. Yüzde 50 peşin, kalanı ise 15 ay vade ile satışı sunulacak olan Kent Park Konutlarında 3 +1 daireler brüt 150-144-130 metrekareden, 2+1 daireler brüt 108-98-99-94 metrekareden, 1+1 daire ise brüt 85 metrekareden oluşmakta. Garantörlük anlaşması hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan; "Bir süredir Mali Hizmetler Müdürümüz Necati Olçun'un yoğun çalışmaları ile sürdürdüğümüz garantörlük çalışması, Dursunbey Halkbank Müdürlüğümüzün desteği ile sonuçlandı. Anlaşma kapsamında yapım aşamasında olan Kent Park projemize Halkbank kredi verecek. Burada yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız bankaya başvurarak eğer durumları uygunsa 120 aya kadar kredi kullanabilecek" dedi.

        (HD)

        16.03.2017 09:34:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler