Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldız Quartet Grubu, Türk tangolarını seslendirdi

        - Tango Türk konserinde unutulmaz bir akşam

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de 'Tango Türk' konserinde Yıldız Quartet grubu sahne alırken, ünlü solist Yaprak Sayar'ın seslendirdiği tangolar Küçükçekmecelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

        Küçükçekmece Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Tango Türk' konser programında Yıldız Quartet grubu sahne aldı. Ünlü solist Yaprak Sayar'ın seslendirdiği tangolar da Küçükçekmecelilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Atakent Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan ile birlikte çok sayıda müzikseverler katıldı.

        Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Sayar, "Bugün burada sizin gibi değerli dinleyicilerle buluşmak bizim için büyük keyif" dedi.

        Konserde solist Sayar, "Sevdim Bir Genç Kadını, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Ilık Yaz Geceleri, Sana Nerden Gönül Verdim, Dinle Sevgili, Gönül Bu Neden Söz Dinlemez, Bizim Aşkımız, Yılan Hikayesi" tangolarını seslendirdi.

        Küçükçekmecelilerin kültür ve sanata verdiği önemi vurgulayan Şencan ise Yıldız Quartet grubuna teşekkür ederek çiçek takdim etti.

        (HB-MK-Y)

        16.03.2017 12:39:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler