Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da 'vefa' konulu tiyatro oyunu sergilendi

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, Büyükşehir Belediyesinin koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında 'vefa' konulu tiyatro oyunu sergilendi.

        Kulu Merkez İlkokulu çok amaçlı konferans salonunda sergilenen tiyatro gösterisine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ve şube müdürleri katıldı.

        Konya'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde toplumun tüm kesimlerine değerler eğitimini anlatmayı amaçlayan "Medeniyet Okulu" projesi kapsamındaki etkinlik, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak etkinlik sonrası öğrencilerle bir süre sohbet etti. Kaymak, program sonunda ise çocuklara Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen çocuk dergisi hediye etti.

        (ÖK-AH-Y)

        16.03.2017 14:21:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler