Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye başkanını duygulandıran mektuplar

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey'e bağlı Beyel mahallesinde öğrenim gören ilkokul öğrencileri okulları bahçesine yapılan park için Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

        Geçtiğimiz aylarda Beyel mahallesini ziyaret eden ve mahallede bulunan çocuklara çocuk parkı sözü veren başkan Bahçavan bu sözünü yerine getirdi. Parkları tamamlanan ve parkta eğlenmeye başlayan Beyel ilkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ı ziyaret ettiler. Başkan Bahçavan tarafından karşılanan küçük öğrenciler yanlarında getirdikleri mektupları ve kendi elleri ile yaptıkları hediyeleri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a sundular. El emeği hediyeleri alan Başkan Bahçavan öğrenciler tarafından yazılan mektupları öğrencilerin kendilerinin okumasını istedi. Bir öğrencinin "İyi ki varsınız. Siz olmasaydınız bizim parkımız olmazdı" demesi sonrası duygulanan Başkan Bahçavan kendisini okula davet eden öğrencileri de kırmayarak en kısa sürede okula ziyaret gerçekleştireceğini söyledi

        Ziyaretin sonunda minik öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Bahçavan daha sonra öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

        (HD)

        16.03.2017 14:31:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler