Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, TBBB Mart ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul'da gerçekleşen TDBB'nin Mart ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın ev sahipliğinde gerçekleşen TDBB'nin Mart ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Birliğin çalışmaları ve gerçekleştirilecek projeler hakkında görüş alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıda, Kırgızistan'da yapılması planlanan cami projesi için imzalar atıldı. Toplantıya Türk Dünyası Belediyeler Birliği yönetim kurulu üyelerinden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile yerli ve yabancı birçok yerel yönetim temsilcisi katıldı.

        Yerel yönetimler arasında tecrübelerin paylaşımının önemine dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gönül coğrafyamızdaki birlik ve beraberliğe, hizmetlerde ki kalitenin arttırılması ile karşılıklı tanışma kültürünün en güzel örneğini Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nde ortaya koyuyoruz" dedi.

        Kırgızistan'da Issık Göl'de bir cami projesinin de hayata geçirileceğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, "O bölgede Cami'ye ihtiyaç olduğunu çok iyi biliyoruz. Kırgızistan'dan gelen bu talebi Cumhurbaşkanımız bize görev olarak verdi. TDBB olarak orada en kısa zamanda Issık Göl Bölgesi'nin cami ihtiyacını karşılayacağız. Projesini bitirdik, şimdi protokolünü yaptık. Allah nasip ederse en geç bir, bir buçuk yıl içerisinde tamamlayıp açılışına katılmak istiyoruz" diye konuştu.

        (İG-RFK-Y)

        16.03.2017 15:05:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler