Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı kapı kapı dolaşıyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman teşkilatları 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemini vatandaşlara kapı kapı anlatıyor.

        AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve teşkilat üyeleri tarafından Cumhurbaşkanlığı Sistemi Adıyamanlılara anlatılıyor. Ev ziyaretlerine önem veren AK Parti teşkilatı Mehmet Hanifi Erdem ve partililer, Adıyaman'da mahalle mahalle gezerek 16 Nisan'da tercihlerinin 'evet' olmasını istiyor. Ev ziyaretlerine giden Başkan Hanifi Erdem ve beraberindekiler yeni sistemin ülke için ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.

        Hanifi Erdem, ziyaret gerçekleştirilen evlerden büyük destek aldıklarını belirterek, 16 Nisan'da ülkenin kaderinin değişeceğini söyledi.

        (AHM)

        16.03.2017 15:18:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler