Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de 'Şirinler' oyunu sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'deki Grup Mizah Tiyatro Topluluğu, "Şirinler" oyunuyla öğrencilerin karşısına çıktı.

        Bir süre önce kurulan ve lise öğrencilerden oluşan Grup Mizah Tiyatro Topluluğu, kentin sanatla anılması için faaliyetlerini sürdürüyor. "Bir İshak'sın Bir Cemil" oyunuyla tiyatro sevenlerin karşısına çıkan 8 kişilik Grup Mizah Tiyatro Topluluğu, bu defa ise öğrencilere yönelik "Şirinler" adlı oyunlarıyla sahne aldılar. Grup Mizah Tiyatro Topluluğu yönetmeni Oktay Kaya, Atatürk Kültür Merkezinde komedi ve mizah türündeki "Şirinler" adlı oyunlarını ilköğretim öğrencilerine yönelik sahnelediklerini söyledi. Kaya, "Daha önce yetişkinlere yönelik Bir İshak'sın Bir Cemil adlı oyunumuzu sergiledik. Tiyatro ekibimizin büyük ilgi görmesi üzerine faaliyetlerimizi sürdürdük. Şimdi ise öğrenciler için sahneye aldık. Bu oyunlarımızı kademeli olarak tüm okullarda sergileyeceğiz. Oyunumuza büyük ilgi gösteren ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

        Grup Mizah Tiyatro Topluluğundan Oktay Kaya'nın yazıp yönettiği ve oyunculardan Diyar Kaplan, Samet taş, Benazir Taş, Kadir Sayın, Dilan İrden ve Eylül Ayne'nin oynadığı "Şirinler" adlı oyunun bundan sonra da Atatürk Kültür Merkezinde sahneleneceği belirtildi.

        (FT-MSA-Y)

        16.03.2017 15:36:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler