Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ertuğrulgazi Mahallesi'nin tematik parkı için ilk çalışmalar başladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yapılması planlanan tematik park için ilk çalışmalar başlatıldı.

        Proje hakkında bilgiler alan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı parkın yapılması planlanan yere giderek incelemelerde bulundu. Ertuğrulgazi Mahallesine gerçekleştirilecek tematik park için çalışmaların başlamasıyla ilgili Başkan Yağcı, "Bilecik ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Hep birlikte, daha iyisi daha güzeli için bu kıymetli şehri güzelleştirmek, değer katmak için birçok proje hazırlıyoruz. Hep birlikte hayata geçiriyoruz. Yine şehrimize estetik ve vizyon katacak projelerimizden Ertuğrulgazi Mahallemiz için düşündüğümüz büyük bir tematik park için kolları sıvadık. İnşallah yakın zamanda söz verdiğimiz bir projeyi daha Bilecikimize kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

        (CKT-CY

        17.03.2017 10:35:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler