Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Yenişehir ilçe teşkilatı referandum çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanlığı referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade başkanlığında oluşturulan heyet vatandaş ve esnafla buluşarak referandumda 'Evet' oyu kullanmanın ülkeye kazanımını anlattı. İlçe Başkanı Mürsel Kikizade ve beraberindeki heyet parti teşkilatları tarafından bastırılan 'Evet' gazetesi ve broşürlerini de dağıtarak bilgilendirmeler yaptı. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde referandumun önemini anlatan Kikizade, Türkiye'nin 16 Nisan sonrasında daha güçlü, bölgesinde söz sahibi bir ülke olması için sandıktan çıkacak 'evet' oylarının önemini anlattı. Kikizade, bu referandumun ülkenin geleceğini belirten önemli bir seçim olduğunu dile getirerek, ülkesini seven herkesin sandığa giderek oyunu 'Evet' olarak kullanması gerektiğini dile getirdi.

        Dış güçler ve şer odakların Türkiye'nin güçlenmesini istemediğini belirten Kikizade, millet olarak bu oyunu bozacaklarını ve sandıktan güçlü bir şekilde 'Evet' çıkması için tüm güçleri ile çalışacaklarını sözlerine ekledi.

        (İHA-AKK-Y)

        17.03.2017 11:03:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler