Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazgı ve AK Parti heyeti, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti heyeti referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor.

        Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Köktaş, 16 Nisan'da yapılacak referandum tanıtımı kapsamında alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Yazgı ve beraberindeki AK Parti heyeti, alışveriş merkezi içerisindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hasbihalde bulundu.

        Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları sohbet sırasında 16 Nisan'da yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu hakkında bilgiler aktardı. Başkan Yazgı ve Başkan Karatay, Yeni Hükümet Sistemi'nin önemini ve Türkiye'ye yapacağı kazanımlarını anlattı. Esnaflar ve vatandaşlar ise 16 Nisan'da yapılacak referandumda Türkiye'nin geleceği için evet diyeceklerini kaydettiler.

        (YC-FM-Y)

        17.03.2017 13:15:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler