Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tiryaki'den Kadın Eğitim Kültür Merkezine ziyaret

        ANKARA (İHA) - Referandum sürecinde halkla buluşmaya devam eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Önder Mahallesi'nde vatandaşla bir araya geldi.

        Önder Kadın Eğitim Kültür Merkezinde vatandaşlara seslenen Başkan Tiryaki, halk adına yapılan iyi işlere destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu desteğin referandumda ortaya çıkacağına inandığını belirten Başkan Tiryaki, daha sonra kültür merkezindeki çalışma atölyelerini gezdi. Göreve gelmeden önce Altındağ'ın tamamına yakınının gecekondularla kaplı olduğuna dikkat çeken Tiryaki, ilçedeki imar planlarının ihmal edildiğini, bölgenin uzun yıllar unutulduğunu ifade etti. Altındağ'daki dönüşümün son 10 yıl içerisinde gerçekleştiğini belirten Tiryaki, bölgenin her geçen gün daha çok değer kazandığını ifade etti. Tiryaki, gecekondu probleminin giderilmesi için belediyenin on binlerce kaçak yapı yıktığını kaydetti. "Tüm bu sıkıntıların temelinde dönüşümün sağlanamaması yatıyordu" diyen Tiryaki, ilçeye artık yılda 15 bin konut yapıldığını, parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, yollarıyla, sağlık merkezleriyle, pazar yerleriyle Altındağ'ın bambaşka bir görümüne kavuştuğunu, Altındağlı çocukların artık daha sağlıklı yaşam koşullarında büyüyeceğini söyledi.

        (JA-Y)

        17.03.2017 13:22:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler