Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hani Belediye Başkan Vekili Yazıcı şehit ailelerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

        Hani Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, ilçe jandarma komutanı ile birlikte ziyaret ettiği şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Şehit Sabiha Macar'ın evini ziyaret eden Başkan Vekili Yazıcı daha sonra şehit Güllü Güç'ün evine giderek ailesiyle görüştü. Şehit ailelerinin sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Vekili Yazıcı, şehitler sayesinde bu toprakların vatan olduğunu belirterek, şehitler ve aileleri için yapılacak bir iş olduğunda her zaman hazır beklediklerini söyledi. Şuanki huzur ve rahatı şehitlere borçlu olduklarını dile getiren Kaymakam Yazıcı, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını, her türlü ihtiyaç ve sorunlarında kapılarını çalabileceklerini dile getirdi.

        Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yazıcı'nın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten şehit aileleri, kendileri için en büyük hediyenin unutulmamak olduğunu söyledi.

        (İHA-AKK-Y)

        18.03.2017 10:27:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler