Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe Belediyesinden çocuklara İngilizce tiyatro oyunu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi çocukların yabancı dil eğitimlerine destek olmak amacıyla İngilizce sahnelenen bir çocuk oyununa ev sahipliği yaptı.

        Maltepe Belediyesinin mart ayındaki çocuk oyunları kapsamında gösterimi yapılan "Renkler Ormanı" (The Jungle of Colours) isimli oyun Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Eğlendirici ve eğitici içerikli oyunla çocuklar yeni kelimeler öğrenerek İngilizce eğitimlerini pekiştirdi. Oyunda, doğada mutlu yaşayan Sarı, Mavi, Yeşil ve Siyah isimli dört karakterden Siyahın bir gün tüm renkleri mağaraya kapatması ve bu renksizlik karşısında doğanın dengesinin bozulmasıyla birlikte yaşananlar anlatıldı. Maltepe Belediyesinin mart ayındaki çocuk oyunları kapsamında 19 Mart Pazar günü Mavi Kumpanya "Süper Mario" isimli oyunla Maltepe Belediyesi Prof. Dr.Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

        (EY-SÜ-Y)

        19.03.2017 13:06:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler