Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursalı dağcılar Çanakkele'de şehitleri andı

        (Fotoğraflı)

        Zafer Peker

        BURSA (İHA) - Bursalı bir grup dağcı, Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümü sebebiyle Çanakkale'de şehitler için yürüyüş düzenledi

        Bursa Dağcılık ve Tırmanış İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe Yıldırım Arama Kurtarma ve Kaçkar Dağcılık Rafting ve İhtisas kulübünden 22 dağcı katıldı.2 gün süren kamplı etkinlikte birinci gün Despot Koyu'ndan 15 kilometre yürüyen dağcılar, Saroz Körfezi'nde kamp attı. Grup, ikinci gün Ece Limanı'ndan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılan Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliğine yürüdü. Burada saygı duruşunun ardından İstiklal marşı söyleyen dağcılar faaliyeti sonlandırdılar.

        Bursa Dağcılık ve Tırmanış İhtisas Kulübü Orhan Topal, Çanakkale Savaşı'nda canını feda eden askerlere minnettar olduklarını söyledi.

        (ZP-İHS

        20.03.2017 09:40:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler