Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'te Bocce turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'te, Bocce küçük erkekler ve küçük kızlar turnuvası düzenlendi.

        Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu Ortaokulunda gerçekleştirilen turnuvada, dereceye girenlere İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Alagöz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı tarafından verildi. Turnuvanın küçük erkekler ve küçük kızlar kategorisinde Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu Ortaokul, genç kızlarda Şehit Hasan Özüberk Lisesi, yıldız erkeklerde Mercidabık Ortaokulu, genç erkeklerde ise İmam Hatip Lisesi dereceye girdi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Akademik başarıların yanı sıra bu tür sportif faaliyetlerinde önemli olduğunu vurgulayarak, " turnuvaya katılan Okul Müdürlerini ve onları eğiten öğretmenleri tebrik ediyordum. İlimizde diğer okullarında akademik başarıyla birlikte sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceğiz" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        20.03.2017 17:18:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler