Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBMM İdare Amiri Karasayar: "Evet ile terör kökünden kazınacak"

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 'evet' ile birlikte terörün kökünden kazınacağını ve Türkiye'nin daha da güçleneceğini söyledi.

        Karasayar, beraberinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Derneğe her zaman sahip çıktıklarını belirten Karasayar, Türkiye'nin çok önemli bir sürece girdiğini söyledi. Referandumda 'evet' çıkmasının ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu söyleyen Karasayar, "Evet ile birlikte terör kökünden kazınacak. Türkiye daha da güçlenecek. Ülkemizin geleceğini düşünen her ferdimizin sandıkta evet oyu vermesi gerekir. Ülkemiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güzel ortamlarda yaşaması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

        Dernek başkanı Fevzi Mercanoğlu, referandumdan çıkan sonucun ülkeye güzellikler getirmesini dileyerek, TBMM İdare Amiri

        Orhan Karasayar'ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        (MSM-Y)

        21.03.2017 11:27:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler