Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in şampiyonu Gaziemir

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Halk Oyunları İzmir İl Birinciliği Yarışmasında Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi, İzmir yöresi oyunlarıyla Yıldızlar Düzenlemeli Dal ve Büyükler Düzenlemeli Dal kategorilerinde birincilik kazandı.

        Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Halk Oyunları İzmir İl Birinciliği Yarışmasında iki kategoride birinci oldu. Gaziemir Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada İzmir Sahne Sanatları Halk Oyunları, İzmir Çınar Kültür Gençlik Spor Kulübü, Aliağa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Bayraklı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Border Gençlik Spor Kulübü, Karabağlar Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü, Yalı Dans Gençlik Spor Kulübü, Hürriyet Halk Dansları Gençlik Spor Kulübü, Hancı Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü, Kordelya Gençlik Spor Kulübü, Torbalı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Karşıyaka Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Ata Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü, Ayaz Halk Dansları Gençlik Spor Kulübü, İzmir Folklör Gençlik Spor Kulübü, Tuana Sanat Gençlik Spor Kulübü yarıştı.

        Geleneksel Düzenlemeli Dal ve Geleneksel Düzenlemesiz Dal kategorilerinde minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler düzeyinde düzenlenen yarışmada Gaziemir Belediyesi Halk Dansları ekibi, İzmir Yöresi oyunlarıyla Yıldızlar Düzenlemeli Dal ve Büyükler Düzenlemeli Dal kategorilerinde birinci oldu. İl birincisi olmanın mutluluğunu yaşayan ekip önce bölge birincisi olmayı daha sonra da Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyor.

        Yarışma boyunca ekibi yalnız bırakmayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yarışmacıların heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu. Sergiledikleri performansla birincilik kazanan ekibi kutlayan Başkan Şenol, "Bugüne kadar aldığınız birçok başarıyla gurur kaynağım oldunuz. Daha çok çalışarak daha büyük başarılar kazanacağınıza yürekten inanıyorum. Sizleri gönülden kutluyorum" dedi.

        (AG-Y)

        21.03.2017 11:30:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler