Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Belediyesi U15 takımı Türkiye Şampiyonasını yolcusu

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Akdeniz Belediyespor U15 Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1'inci kademe maçları için Kahramanmaraş'a gidiyor.

        Geçtiğimiz 2015-2016 Futbol Sezonunda Türkiye Şampiyonu olan ve şampiyonluk kupasını Mersin'e getirmeyi başaran Akdeniz Belediyespor U15 Takımı, aynı başarıyı bir kez daha tekrarlamak istiyor. Akdeniz Belediyespor çatısı altında başarıyla mücadele eden U15'ler, kendi grubunu lider olarak tamamlayıp TFF tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Mersin'i temsil etmeye hak kazandı. Toplam 6'şar takımlı 13, 4'er takımlı 7 grupta 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalarda ter dökecek olan genç sporcular, grup maçları için Kahramanmaraş'a gidiyorlar. Kahramanmaraş'ın dışında, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Denizli, Aydın, Bartın, Amasya, Ordu, Nevşehir, Kayseri, Mersin, Elazığ, Giresun ve Artvin illeri olmak üzere 20 grup merkezinde yapılacak olan 1'inci kademe müsabakaları, 106 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. 2. kademe müsabakaları, 1. kademe maçları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde, final müsabakaları ise 1. kademe sonunda grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla düzenlenecek. Akdeniz Belediyespor'un Kahramanmaraş grubundaki rakipleri ise Adana'dan Demirspor, Hatay'dan Karaağaçspor, Diyarbakır'dan DSİ Spor, Malatya'dan Adafi Kartal ve Elazığ'dan Elaziz Belediyespor olacak.

        (KRY-Y)

        21.03.2017 14:31:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler