Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar:

        - "16 Nisan'dan sonra Türkiye daha da güçlenecek"

        DİYARBAKIR (İHA) - Referandum çalışmaları çerçevesinde bir grup partili ile birlikte Çınar ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, 16 Nisan'dan sonra Türkiye'nin daha da güçleneceği belirtti.

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve bir grup partili, referandum çalışmaları çerçevesinde Çınar ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinde konuşan Akar, hızlı yürütme ve güçlü bir yasama ile 16 Nisan'dan sonra Türkiye'nin daha da güçleneceğini belirterek, halkın onayıyla da referandum sonrasında kısa vadede çok önemli atılımların gerçekleşeceğini kaydetti. Akar, "Referandumun öneminin iyi kavranılması gerekiyor. Milletimiz de gereken desteği veriyor. Referandumun çok önemli olduğunu, halkımıza anlatıyoruz. Bu anlamda Biz de her gün sahadayız. Sahada ki gözlemlerimizden çok olumlu neticeler görüyoruz. Her siyasi düşünceden insanların bu referanduma destek verdiğini görmek de bizi onurlandırıyor. Allah'ın izniyle yerelde ve genelde Evet sonucunun açık ara kazanacağı inancındayız. Halktan aldığımız olumlu tepkilerde bu yöndedir" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        21.03.2017 14:34:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler