Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit Devlet Hastanesinde hummalı çalışma

        (Fotoğraflı)

        Bekir Terzioğlu

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Devlet Hastanesinde yüksek verimlilik ve kalitenin arttırılması için hummalı çalışmalar dikkat çekiyor.

        Başhekimliğe Op.Dr.Hikmet Şahin atanmasıyla hastane içinde yapılan tadilatlar ve kalitenin arttırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verilmesi vatandaşlar tarafından büyük bir memnunlukla karşılandı.

        Uzun süre idari boşlu bulunan hastanede hasta memnuniyetinin arttırılması, ilaç ve malzeme yönetiminde stok izlemi ve analizler, girdi-çıktı kontrolleri yapılarak lüzumsuz olan sarfiyatın önüne geçilmesi, nöbetlerin kontrolü ile hastanenin döner sermaye gelirlerinin de arttırılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

        Bunun yanında görüntü kirliliğine neden olan bahçede düzenleme, içeride asansör, kırık çiniler, hasta odaları ile dışarıda bulunan tuvaletlerde kırk dökük malzemelerin değiştirilmesine ve koridorlarda düzen sağlanması ve hijyene önem verilmesi takdir topladı.

        (BT)

        21.03.2017 15:29:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler