Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kdz. Ereğli'de üniversite öğrencileri baharın gelişini kutladı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Denizcilik Fakültesi ve Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu öğrencileri Nevruz kutlaması için ateş yakıp üzerinden atladı.

        Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren BEÜ'ye bağlı Denizcilik Fakültesi ile Kdz. Ereğli Melek Yüksekokulu tarafından Nevruz Bayramı için kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rifat Hacıoğlu'nun yanı sıra öğretim görevlileri, üniversite çalışanları ve yüzlerce öğrenci katıldı.

        Okul bahçesinde Nevruz için ateş yakan öğrenciler, daha sonra sırayla ateşin üzerinde atladı, türküler söyleyip halay çekti. Kutlama da ayrıca katılımcılara etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

        (VK-RFK-Y)

        21.03.2017 17:21:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler