Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkandan engellilere jest

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla engellileri sevindirdi.

        Engelli Ahmet Doğan'ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Mustafa Işık, genci koltuğuna oturtarak sohbet etti. Ahmet Doğan'ın yaşadığı Yenidoğan Mahallesi'ne park talebi üzerine, daha önceden planlamaları yapılan parkın startı verildi.

        Yenidoğan Parkı'ndaki çalışmaları inceleyen Başkan Mustafa Işık, "Farklılıklarımızla hepimiz öncelikle insanız. Down sendromluların sevgileri sonsuz, saf ve gerçektir. Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir duygu olduğunu hatırlatırlar. Onların gözünden hayat daha renkli ve daha eğlencelidir " dedi.

        Gürsu Belediyesi engelleri ortadan kaldırabilmek için çalışmalarını şekilde sürdürüyor. "Ben de varım" ve "Erişilebilir Gürsu" projeleri ile kamu kurumlarının engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi yönünde çalışmalar yapan Gürsu Belediyesi, Engelsiz Parkı ve akülü araçlar için oluşturulan şarj istasyonlarıyla engelleri ortadan kaldırıyor.

        (MŞ)

        21.03.2017 18:41:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler