Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşlılardan şehitlere vefa ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı'da Garnizon Şehitliği'ni ziyaret eden yaşlılar, şehitlerin kabirleri başında dua edip karanfil bıraktı.

        Çankırı Belediyesi Yaşlılar Koordinasyon Merkezi bünyesindeki yaşlı vatandaşlar, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısı ile Garnizon Şehitliği'ni ellerinde Türk bayrakları ile ziyaret etti. Dünün gençleri, önce şehit mezarlarına karanfil bıraktı sonra da şehitlerin ruhuna dualar etti. Yaşlı vatandaşlar, tüm şehitler için yaptıkları dualarda vatan, millet ve bayrak için hep birlikte tekbir getirerek barış temennisinde bulundu. Dua etmek için bir araya gelen 35 yaşlı vatandaş, "Hangi ananın kuzusu burada yatıyor!" diyerek Garnizon Şehitliği'nde yatan şehitlerin isimlerini mezar taşlarından tek tek okudular.

        (MT-BÖ)

        21.03.2017 19:50:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler