Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe protokolü şehit aileleri ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit aileleri ile bir araya geldi.

        Kahta ilçe Kaymakamlığı tarafından özel bir mekanda düzenlenen programa, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Kayacan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan ve şehit aileleri katıldı. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Çanakkale'ye tarihi yolculuk isimli projesi kapsamında ilçemizde bulunana 13 şehidimizin yakınları Çanakkale'ye gidecek. Her şehidimizin ailesinden 2 kişi olmak üzere toplam 26 şehit yakınımız bu proje kapsamında 11-14 Nisan tarihleri arasında Çanakkale yolculuğuna katılacak. Kaymakam Kaya, "Bu proje kapsamında yolculuk öncesi bir araya gelmek istedik. Gerek ailelerimizin var ise sıkıntılarına çözüm bulmak hem de proje koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldik. Biz şehit yakınlarımızın, şehitlerimizin bize olan emaneti olduğu bilincindeyiz. Elimizden geldiğince onlarla her fırsatta bir araya gelerek hal hatırlarını sormaya özen gösteriyoruz. Şehitlerimize Allah rahmet diler, ailelerine de baş sağlığı diliyorum" dedi.

        Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise, "Projeyi hazırlayan ekibe ve bu projeye destek veren ilçe Kaymakamımız Ahmet Gazi Kaya'ya teşekkür ediyorum. 11-14 Nisan tarihleri arasında şehit yakınlarımız, 1 asır önce şehit olan Çanakkale şehitlerimizi ziyaret edecek. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin" diye konuştu.

        (HT-SD-Y)

        22.03.2017 10:36:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler