Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulaşıcı Hastalık İhbar ve Bildirim Sistemi toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Halk Sağlığı tarafından, Toplum Sağlığı Merkezi Bulaşıcı Hastalıklar ve Kontrol Programları Birimi personellerinin katılımıyla, Bulaşıcı Hastalıkların İhbarı ve Bildirim Sistemi 2016 yılı hastalık bildirimleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Toplantıda, yataklı tedavi kurumları ve aile hekimliği birimlerine ziyaretler yapılarak, bildirim ekranlarının uygunluğunun kontrol edilmesi ve Bulaşıcı Hastalıkların İhbar ve Bildirim Sistemi konusunda ilgili personellerin bilgilendirilmesi çalışmalarının yapılması kararlaştırıldı. Bulaşıcı Hastalıkların İhbarı ve Bildirim Sistemi 2016 yılı hastalık bildirimleri değerlendirme toplantısı yapılan bilgi alışverişinin ardından sona erdi.

        (HLD-MEF-Y)

        23.03.2017 11:00:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler