Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yücel Yılmaz BEST A.Ş.'yi gezdi

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Yırcalı Holding bünyesinde yer alan Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. (BEST) üretim alanlarını gezdi.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığındaki heyete , Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, BEST A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sırrı Yırcalı eşlik etti. Başkan Yılmaz, Yırcalı ailesi ile birlikte fabrikada; güç transformatörlerini, özel tip transformatörlerini, dağıtım transformatörlerini ve kuru tip transformatörleri inceledi.

        Sırrı Yırcalı, transformatörlerin yapım aşamasındaki sürecini anlattı. Yırcalı, 2009 Yılında Üretime Başlayan Organize Sanayi Bölgesi Fabrikası'nın, dünyanın en yeni ve modern fabrikalarından birisi olduğunu söyledi.

        Yırcalı, 310 MVA'nın dünyanın en büyük fırın transformatörü, 550 KV'nin de üretilmiş en yüksek gerilimli transformatörü olduğunu kaydetti. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'de son teknoloji ile üretim yapan Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri'nin, istihdama da büyük bir destek sağlayarak dünya piyasasında Balıkesir'in adını duyurmasının onur verici olduğunu söyledi.

        (TS-

        23.03.2017 15:50:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler