Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Küçükkaya Antalya'da Adıyaman'ı temsil edecek

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Adıyaman'ı Mustafa Küçükkaya temsil edecek.

        Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Adıyaman'dan Mustafa Küçükkaya katılacak. 29 Mart - 02 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya düzenlenecek olan şampiyonaya 400 civarında yarışmacının katılması bekleniyor. Mustafa Küçükkaya Atletik Fizik kategorisinde yarışacak.

        Mustafa Küçükkaya, daha önce de finallere kaldığını ama bu kez kupayı alacağını belirterek, kendisini çok formda hissettiğini söyledi.

        Küçükkaya, ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.

        (AHM)

        27.03.2017 18:27:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler