Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da mahalleler arası dostluk maçı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'da Anadolu Aile Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlığınca mahalleler arası dostluk maçı düzenlendi.

        Kütahya Belediyesi tarafından tahsis edilen Okmeydanı spor tesislerinde Okmeydanı, Sultanbağı, Gültepe Mahallesi gençlerinden oluşan Anadolu Aile spor; Bahçelievler spor kulübü gençleriyle hazırlık maçı yaptı.

        Etkinliğe çok sayıda gencin katılmasıyla şölen havasında geçen bu spor etkinliğinden sonra ikramlar eşliğinde tanışma ve kaynaşma yaşandı. Anadolu Aile Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Dalğıran, gençlerin sporla zararlı alışkanlıklardan korunduğunu, güzel arkadaşlıklar kurarak enerjisini harcadığını,vatanına ve milletine faydalı bireyler yetişmesine katkıda bulunduklarını belirterek,"Bu faydalı faaliyetleri yapma imkanı verdiği için Kütahya Belediyesine ve Belediye Başkanı kamil Saraçoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.(EFE)

        28.03.2017 12:25:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler