Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TVF Başkanı Üstündağ'dan Nilüfer Belediyespor'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın'ı kulüp binasında ziyaret ederek, voleybol adına yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

        Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'ndeki ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Beraberindeki heyetle birlikte tesislerde incelemelerde de bulunan TVF Başkanı Üstündağ, Türk sporu ve voleybol adına yapılan çalışmalar için Aydın'ı tebrik ederek, "Nilüfer, spor tesisleri ve altyapı konusunda önemli adımlar attı" dedi.

        Nilüfer Belediyesi'nin hedeflerinden birinin de bütün halkını sporla buluşturmak olduğunu belirten Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın da şöyle konuştu:

        "Biz, 22 branş ve 2 bin lisanslı sporcumuzla ülke sporuna hizmet etmeye çalışıyoruz. Altyapılarımızdan sporcu yetişmesini, sportif başarıdan daha öncelikli tutuyoruz. Sadece voleybolda değil, tüm spor branşlarında ülke sporun gelişiminin altyapı ve tesisleşmekten geçtiğine inanıyoruz."

        (MŞ)

        28.03.2017 14:10:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler