Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden Başkan Vekili Akgül'e teşekkür ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) - Van'ın Çatak ilçesindeki Sevgi Anaokulu yöneticileri ve öğrencileri, Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ü makamında ziyaret ederek, okullarına verdikleri destekler için teşekkür etti.

        Sevgi Anaokulu Müdiresi Miray Manto, okulda görevli öğretmenler ve eğitim gören minik öğrenciler, Başkan Vekili Akgül'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Akgül'ün talimatlarıyla okullarında yapılan fiziki düzenlemeler için teşekkür ziyaretinde bulunan minik öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları çiçekleri ve tabloyu da hediye etti.

        Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Vekili Kaymakam Akgül, okulöncesi eğitimin önemine değindi. Akgül, "Okulöncesi eğitim, ömür boyu sürecek eğitimin temelini oluşturur. Çocuklarımız bizim değerlerimizdir. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı Okul Müdiresi Miray Hanıma, öğretmenlerimize ve minik ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum. Eğitimin her anında ve her sıkıntıda elimizden geleni fazlasıyla yapmak Çatak Belediyesi ve kaymakamlık olarak bizlerin görevidir. Desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz" dedi.

        Okul Müdiresi Miray Manto ise, eğitime verdiği destek ve okullarının fiziki düzenlenmesine sağladığı katkılardan dolayı Akgül'e teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        28.03.2017 16:03:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler