Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YGS'de Tekden başarısı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Turan Bulut

        KAYSERİ (İHA) - Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri aldıkları derecelerle adından söz ettirdi.

        Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, YGS'de Türkiye 5.'si, 25.'si, 35.'si gibi derece yaparak, sınavda başarı kaydetti. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından okulda büyük sevinç yaşanırken, yıl boyunca yaşadıkları stresi gidermek için okulda eğlence programı düzenlendi. Programda Büyükşehir Belediyesi mehter takımı kısa bir konser verdi. Burada öğrencilere hitap eden Tekden İcra Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Orhan, alınan başarılı sonuçlardan dolayı öğrenci, veli, öğretmen ve tüm çalışanlara teşekkür ederek, "Üçüncü yılında Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi Kayseri'nin birincisi ve Türkiye'nin zirve okulu olmayı başardı Allah'a hamt ediyoruz. Biz biliyoruz ki kişiye çalıştığının karşılığı vardır. Çalıştık, inandık, hiçbir öğrencimizden vazgeçmedik. Elde etmiş oldukları sonuçlarla bize bunları gösterdiler, onlara teşekkür ediyoruz. LYS'de daha büyük başarı göstereceklerine inanıyoruz. Türkiye'nin 5.'si, 25.'si, 35.'si, 55.'si saymaya dilimizin gücü yetmiyor Allah'a hamd olsun. Tekden Koleji kurulduğundan bugüne kadar başarıya susamış gönüller olarak çalıştı. Bunun sonucunda da Allah bizlere başarıyı nasip etti. Ve biz bu başarıyla daha çok çalışmaya, daha çok gayret etmeye ant içtik. Öğrencilerimizle, öğrencilerimizle, çalışanlarımızla, her şeyimizle ant içtik. Öğrencilerimizle, velilerimizle, öğretmenlerimizle, çalışanlarımızla bir aradayız, şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

        YGS'yi Türkiye'de derece alarak başarı ile tamamlayan öğrencilerden Muhammet Furkan Daşdelen ekip olarak çalışmanın başarıyı getirdiğini söyleyerek, "Uzun bir YGS sürecinden geçtik, şükürler olsun tamamladık. Dün sonuçlar açıklandı, çok sevinçliyiz ekip olarak. Burada elde ettiğimiz başarılar ne kadar kişisel olarak görünse de aslında bu ekip işi. Bu başarı bireysel olarak bana değil, benim üzerimde emeği olan tüm öğretmen ve arkadaşlarımın da başarısı. Sınav süreci öğrenciler için gerçekten çok yorucu bir süreç. Bu yüzden ekip çok önemli. Tüm arkadaşlarla birlikte kendimizi fazla kasmadan, konu eksiklerimiz kalmadan çalışmaya dikkat ettik" dedi.

        Diğer dereceye giren öğrenciler de ekip çalışmasının başarıyı getirdiğini dile getirerek, kendilerine sınav boyunca destek olan veli ve öğretmenlerine teşekkür etti. Öğrenciler, halaylar çekerek aldıkları başarıyı kutladı.

        (TB-AÖ-Y)

        29.03.2017 11:20:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler