Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevinde kütüphane etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 53. Kütüphaneler Haftası nedeniyle düzenlenen 2. gün etkinlikleri Kenan Sucuoğlu Huzur Evinde yapıldı. Huzur evinde kalan büyüklere okuyucular tarafından karanfil verilirken, Kütüphaneden en çok kitap okuyanlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

        Etkinlik kapsamında, Huzur Evinin mevcut Kütüphanesi büyütülerek yenilendi ve 350 kitap takviyesi yapıldı İlçe Halk Kütüphanesi hakkında kısa bir bilgi verildikten sonra konukların düşünceleri soruldu. Yaşlılar, biran önce yeni Kütüphane binasının yapılarak modern bir Kütüphaneye kavuşmak isteklerini belirttiler. Huzur Evindeki etkinlikler kapsamında, Kaymakamlık Hüseyin Öner ile destek olan esnaflara teşekkür edildi.

        (FT-EME)

        29.03.2017 14:26:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler