Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da Robotik Cerrahi sempozyumu

        ADANA (İHA) - Türkiye'de ilk kez "Genel Cerrahide Robotik Cerrahi'nin Dünü Bugünü ve Geleceği Sempozyumu" 1-2 Nisan'da Adana'da düzenlenecek.

        Türkiye'de genel cerrahi alanında robotik cerrahi sistemi ile çalışan bilim insanlarını bir araya getirerek görevdeş bir çalışma ortaya çıkarmak amacıyla Türkiye'de ilk kez "Genel Cerrahide Robotik Cerrahi'nin Dünü Bugünü ve Geleceği Sempozyumu" 1-2 Nisan'da Sheraton Grand Adana Otel Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

        Cerrahi Günleri Derneği'nin desteğiyle organize edilen toplantıda değerli bilim insanları bir araya gelerek özellikle genel cerrahi alanında kullanımı son zamanlarda popüler hale gelen Robotik Cerrahi işlemlerinin endikasyonları, işlemlerin metodolojisi, etkinlikleri tartışılacak.

        (NPR-Y)

        30.03.2017 10:09:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler